Hoe werkt eFax?

Overzicht

Met eFax kun je faxen online verzenden en ontvangen. Dit kun je doen met elk apparaat dat internettoegang heeft, zoals pc, mobiel of tablet.

Hoe ontvang ik faxen?

Bij eFax is het ontvangen van een fax net zo gemakkelijk als het openen van een email. Je ontvangt een mail met een .pdf- of een .tif-bijlage op het emailadres dat je hebt opgegeven bij de aanmelding. Je hebt eveneens toegang tot al je faxen door in te loggen op je eFax account; waar ter wereld je je ook bevindt.

Krijg ik een heus faxnummer?

eFax heeft de grootste verzameling beschikbare faxnummers ter wereld: er zijn lokale- en landelijke/gratis nummers verkrijgbaar voor 4600 plaatsen in 46 landen. Alles is 100% mobiel en je mag je nummer net zolang houden als je gebruik van de service wilt maken.

Hoe verstuur ik faxen?

Het versturen van een fax is net zo gemakkelijk als het toevoegen van een bijlage aan een email. (klik hier voor een overzicht van de door ons ondersteunde bestandstypen). Adresseer je fax door in plaats van het emailadres van de ontvanger zijn faxnummer in te vullen, gevolgd door@efaxsend.com. Wij sturen dan de bijlage naar de faxmachine van de ontvanger en mailen jou een bevestigingsmail. Je kunt ook faxen online versturen door in te loggen op je eFax account.

Meer weten?

Vragen?
Waarom eFax?

eFax is de beste online faxprovider ter wereld - we bieden faxen per email aan meer dan 11 miljoen abonnees in 46 landen.
Click to Verify - This site has chosen a VeriSign SSL Certificate to improve Web site security
Ongeldig e-mailadres
Dit is een verplicht veld