Informatie over j2 Global

eFax startte zijn faxservice via internet met de bedoeling het gemak van e-mail en de snelheid van internet te gebruiken om het verzenden en ontvangen van faxberichten te vergemakkelijken. eFax is uitgegroeid tot een van 's werelds grootste aanbieders van berichtendiensten via internet met meer dan 11 miljoen abonnees voor fax via e-mail. Ons succes is gebaseerd op drie cruciale factoren: de grootste keuze aan telefoonnummers, het gebruiksgemak om fax- en voicemailberichten via e-mail te verzenden en te ontvangen en een snel, betrouwbaar en veilig communicatienetwerk.

graphic-devices-2

Uitgebreide nummerdatabase

Met onze uitgebreide nummerdatabase wordt gegarandeerd dat abonnees het beste nummer kunnen kiezen voor hun behoeften op faxgebied. eFax biedt momenteel nummers in meer dan 3500 plaatsen wereldwijd, in 46 landen en op 6 continenten.

Vast inventory of numbers

Fax- en voicemailberichten via internet

Wij maken het onze abonnees gemakkelijk om fax- en voicemailberichten te verzenden en te ontvangen. Wanneer abonnees fax- en voicemail-berichten ontvangen, komen deze binnen als bijlage bij een e-mailbericht, die zij overal kunnen openen waar zij hun e-mail kunnen lezen. Abonnees kunnen faxen verzenden door een bestand of een scan bij een e-mail te voegen en de e-mail naar het faxnummer van de ontvanger te sturen.

Easy Internet faxing and voicemail

Snel, betrouwbaar en veilig communicatienetwerk

Abonnees kunnen fax- en voicemailberichten verzenden via ons wereldwijd netwerk van geavanceerde servers. Het eFax netwerk is beveiligd met een gepatenteerde firewall, redundancy- en beveiligingstechnologieën, die een bedrijfszekerheid garanderen van 99,5 %, leveringstijden van 2-5 minuten voor meerdere faxen en een ongeëvenaarde transmissiebeveiliging. Betalende abonnees kunnen eenvoudig via e-mail of telefoon contact met de klantenondersteuning opnemen, waarbij 95% van de gesprekken in minder dan 2 minuten worden beëindigd.

Fast, reliable, and secure communications network

Door voortdurend te verbeteren en te vernieuwen, biedt eFax zijn abonnees telkens nieuwe fax- en spraakdiensten waarmee zij overal en altijd verbonden kunnen blijven.

eFax is eigendom en wordt beheerd door j2 Global Communications (NASDAQ: JCOM) of dochterondernemingen. Als u meer wilt weten over j2 Global, zoals beleggersrelatiespersberichten en carrièremogelijkheden, kunt u terecht op http://www.j2global.com.

Geen verplichting. Geen aansluitkosten. Geen risico. Start gratis proefperiode