Hoe u kan helpen.

Meer geld over voor andere dingen

Geen speciale hardware, software, papier, inkt, onderhoud of speciale faxlijn noodzakelijk.

De mobiliteit die u nodig heeft

Verstuur en ontvang faxen vanuit uw computer, mobiele telefoon of touch device.

 

Inclusief document management

Sla documenten op in de cloud; creëer electronische handtekening op gewenst moment; de mogelijkheid om grote bestanden te versturen; conversie van uw documenten naar pdf.

Hou uw faxen privé

Faxen direkt in uw postvak in via een beveiligde verbinding die ongeëvenaarde veiligheid biedt.

 

Geen toestanden meer met faxen

Geen bezettoon meer, geen vastlopend papier meer en geen verloren faxen meer.

 

Krijg elk nummer dat u wilt.

Kies een lokaal of internationaal nummer uit meer dan 4300 steden in 49 landen.

Echte mensen en resultaten.

eFax® is de meest efficiënte manier om faxen te verzenden en ontvangen. Ik ben 75% van mijn werktijd onderweg en ik kan al mijn faxen ontvangen en verzenden vanaf elke plek, net alsof ik op kantoor ben. Ik kan mijn electronische handtekening toevoegen en mijn faxen online opslaan of bekijken. Het is een geweldige service.

Mark Smith, Coromega

Als kleine ondernemer heeft eFax® me de mogelijkheid gegeven om mijn kosten in de hand te houden en op gelijke voet te staan met de grote bedrijven.

Arthur Candler, AC Inc Fundings

eFax® is makkelijk op te zetten en te gebruiken. Ik kon na een paar minuten al faxen versturen en verzenden! Daarbij komt nog dat het de helft van mijn oude faxnummer kost dat ik bij de telefoonmaatschappij had.

Anya Curry, Ambidextrous Services

Veilig, makkelijk te gebruiken, geen papier nodig; precies wat we nodig hadden. We hebben eFax® in onze afdeling getest en het uiteindelijk in alle andere afdelingen doorgevoerd.

Stephen Connolly, Pearson VUE

eFax® maakt het makkelijk voor ons contact te houden met onze klanten. Doordat we overal ter wereld waar internet is, toegang hebben tot onze faxen, weten onze klanten dat we meteen op hun vraag in kunnen springen. De mogelijkheid om meteen te kunnen reageren maakt onze zakenpartners sterker en zorgt ervoor dat ons bedrijf groeit.

Matthew Kelly, Kikboxes Computer Craft, Inc.

Ik gebruik eFax® om belangrijke documenten van clienten te ontvangen. Ze vinden het een prettig idee dat hun persoonlijke informatie zich alléén mijn email box bevindt in plaats van op een onbemande faxmachine. Het helpt me meer clienten te krijgen!!

Brian Fox, Advance Auto Parts

Vragen?
Waarom eFax?

eFax is de beste online faxprovider ter wereld - we bieden faxen per email aan meer dan 11 miljoen abonnees in 46 landen.
Click to Verify - This site has chosen a VeriSign SSL Certificate to improve Web site security