Veelgestelde vragen over eFax

Meestgestelde vragen

 Wat is eFax®?

eFax® is de wereldwijde marktleider in internet faxen en biedt een snelle, betrouwbare fax-service naar alle landen ter wereld aan. Met eFax ® kun je faxen versturen en ontvangen met je email, smartphone of met onze GRATIS app voor iOS en Android

Miljoenen bedrijven over de hele wereld schrappen hun hoge fax-kosten door up te graden naar online faxen met eFax® - met eFax® behoren kosten voor een exta faxlijn, toner, papier, reparatie en hoge telefoonrekeningen tot het verleden. En met eFax® cloud storage zul je nooit een fax meer verliezen.

Als eFax® klant, kun je ook gebruik maken van ons complete eFax® Dokument Beheer Pakket:  

 • Elektronische Handtekening
 • Online Archivatie in de Cloud
 • Delen van grote bestanden
 • Zoek en Fax

Met eFax® Elektronische Handtekening zal de manier waarop je je dokumenten ondertekent veranderen. Je hoeft nooit meer een document uit te printen, alleen maar om het te moeten ondertekenen. Je maakt eenvoudigweg een elektronische versie van je handtekening en slaat het op in je eFax® account. Je handtekening zal beschikbaar zijn waar en wanneer je maar wilt. Ontvang het dokument, onderteken het en stuur het retour. Zo eenvoudig werkt het.

 

 

Het delen van grote bestanden is een uniek onderdeel van eFax®. Dit staat je toe om grote bestanden tot wel 1GB te mailen zonder dat dit resulteert in geweigerde of geblokkeerde emails. Het delen van grote bestanden is een perfecte manier om grote bestanden als foto’s met een hoge resolutie, grote presentaties of zelfs video’s te versturen.

 

 

 


eFax® is de meest efficiënte manier om faxen te versturen en te ontvangen. Als je, zoals ik, 75% van de tijd voor je werk moet reizen, is het verrekte handig dat ik al mijn faxen gewoon kan ontvangen en dingen kan versturen wanneer dat nodig is, waar ik ook ben.Ik kan mijn handtekening toevoegen, faxen opslaan en ze online bekijken. Het is een GEWELDIGE service.


Mark Smith, Coromega

 

Neem nu een eFax® account

 Bestaat er voor mijn klanten een verschil tussen een faxmachine en eFax®?

Iedereen kan een fax naar je eFax® nummer sturen, of dat nu vanaf een faxmachine is of vanaf een ander eFax® nummer. Een eFax® nummer werkt op precies dezelfde wijze als een normal faxnummer. Je klanten zullen het verschil niet merken.

Het enige verschil is dat je met eFax® tot wel € 500,= per jaar bespaart in vergelijking met een faxmachine en dat je faxen in je mailbox komen.

Neem nu een eFax® account en begin te besparen

 Waar heb ik recht op bij een gratis eFax® proefperiode?

Met de gratis proefperiode van eFax® krijg je de kans alle voordelen van een volledig eFax® abonnement uit te proberen. Zonder risico. Begin meteen met faxen te versturen en te ontvangen met je email, smartphone of de GRATIS eFax® app voor iOS en Android. Je kunt ook gebruik maken van ons complete eFax® Dokument Beheer pakket: 

 • Elektronische Handtekening
 • Online Archivatie in de Cloud
 • Delen van grote bestanden
 • Zoek en Fax

Om je eFax® gratis proefperiode nòg gemakkelijker te maken, kun je ook onze gratis app voor iOS en Android downloaden.

Als je om wat voor reden dan ook, niet tevreden bent, zeg het proefabonnement dan op voor het afloopt; dan zal er niets in rekening gebracht worden.

Begin nu je gratis eFax® proefperiode.

NB: De gratis proefperiode bevat het GRATIS versturen en ontvangen van faxen binnen de limieten van het pakket van je keuze

 Zal ik mijn eigen faxnummer krijgen?

Je zult een faxnummer krijgen dat alleen aan jou toegewezen is en dat zal functioneren als een normal faxnummer. Degenen die naar je faxen zullen het verschil niet merken. Zodra je je ingeschreven hebt kun je dit nummer gaan gebruiken en er mee adverteren.

Krijg nu je eigen persoonlijke eFax® faxnummer

Wist je dat je je huidige faxnummer ook heel gemakkelijk bij eFax® kunt onder brengen?

Meer informative over het verhuizen van je nummer naar eFax® ons verkoopteam bellen op
+31 20 714 3585
.

 Kan ik meer dan één eFax® nummer hebben?

Indien je geïnteresseerd bent in méér dan één eFax® nummer, neem dan contact op met ons verkoop team  +31 20 714 3585.

Wist je dat je je huidige faxnummer ook heel gemakkelijk bij eFax® kunt onder brengen?

Meer informative over het verhuizen van je nummer naar eFax® ons verkoopteam bellen op 
+31 20 714 3585
.

 Wat is het verschil tussen een lokaal, een nationaal en een gratis nummer?

Lokaal nummer: Een lokaal nummer is een nummer waarvan je aan de hand van de cijfers kunt achterhalen waar het vandaan komt: bijv.: +31 (0) 10 **** ****: +31 is de internationale toegangscode voor Nederland, de 10 staat voor het netnummer van Rotterdam, 010; +32 (0) 3 *** ****: +32 is de interantionale toegangscode voor België en de 3 staat voor het netnummer van Antwerpen, 03.

Nationaal nummer: Een nationaal nummer is een nummer dat weliswaar aan een bepaald land gekoppeld is, maar niet aan een bepaalde plaats. Wanneer iemand een nationaal nummer belt, wordt het nummer automatisch verder geleid naar het nummer van de abonnee, waar dat ook moge zijn. Dit kan een vast nummer of een mobiel nummer zijn. Dit zijn 084 nummers.

Gratis nummers: Een gratis nummer dat begint (in Nederland en in België) met 080. Gratis nummers staan het bellers toe een bedrijf of individu gratis te bellen. Het telefoontje wordt betaald door de ontvanger in plaats van de beller. Gratis nummers kunnen direkt doorverbonden worden met uw bedrijfs-of persoonlijke telefoonnummer.

Kies nu je lokale, nationale of gratis nummer van eFax®.

 Wanneer kan ik beginnen met het versturen en ontvangen van faxen?

Wanneer je je eenmaal hebt geregistreerd voor je eFax® account, kun je meteen beginnen met het versturen en ontvangen van faxen.

 


eFax® is de meest efficiënte manier om faxen te versturen en te ontvangen. Als je, zoals ik, 75% van de tijd voor je werk moet reizen, is het verrekte handig dat ik al mijn faxen gewoon kan ontvangen en dingen kan versturen wanneer dat nodig is, waar ik ook ben. Ik kan mijn handtekening toevoegen, faxen opslaan en ze online bekijken. Het is een GEWELDIGE service.


Mark Smith, Coromega

 

 

eFax® is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. Ik kon al binnen een paar minuten nadat ik me aangemeld had faxen versturen en ontvangen! Daarbij komt ook nog dat het me minder dan de helft van mijn vorige faxnummer kost.

Anya Curry, Ambidextrous Services

 

 

 

Neem nu een eFax® account.

 Hoe kan ik faxen vanaf mijn mobiel of tablet versturen?

Als je je eenmaal geregistreerd hebt voor een eFax® account, kun je onze GRATIS eFax® app voor iOS en Android downloaden. Onze eFax® app zal je helpen bij het versturen van faxen terwijl je onderweg bent. Ook kun je gebruik maken van het hele pakket eFax ® features met behulp van de app.

Met eFax® kun je ook faxen versturen en ontvangen met je email. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is het email adres dat je op je mobiel of tablet gebruikt in je eFax ® account op te slaan. Zò gemakkelijk is het!

Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Kan ik faxen ontvangen op méér dan één email adres?

Je kunt met eFax® tot maximal 5 email adressen registreren op je account. Ontvang je faxen waar dan ook, wanneer dan ook!

Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Hoe kan ik mijn eFax® account opzeggen?

Klik hier voor meer informatie om uw account te sluiten. Als u twijfelt over de opzegging en met onze klantenservice wilt spreken over andere abonnementsvormen, speciale aanbiedingen of wellicht iets anders, bel onze klantenservice dan op +31 (0)20 2620 260. Wij helpen u graag verder.

Algemene vragen

 Hoe kan ik me aanmelden voor een eFax® account?

Kies je eFax® nummer

Ook kun je ons verkoop team bellen +31 20 714 3585.

Indien je geïnteresseerd bent in méér dan één eFax® nummer, neem dan contact op met ons verkoop team +31 20 714 3585.

 Ik heb al een faxnummer. Kan ik nog steeds gebruikmaken van eFax®?

Ja, je kunt je oude faxnummer gewoon blijven gebruiken als je overstapt naar eFax®. Het enige dat je daarvoor moet doen is je nummer naar eFax® verhuizen (het zg. “porteren”). Het verhuizen van je nummer naar eFax® is makkelijk.

 • Wij verzorgen alle papieren die je huidige telecom maatschappij vereist.
 • Jij zult dan die papier doornemen en elektronisch ondertekenen.
 • Wij dienen ze dan in namens jou bij je huidige telecom maatschappij die het dan vervolgens de aanvraag goed zal keuren.
 • Wij openen dan een eFax® account voor je en richten het in, zodat je meteen kunt beginnen gebruik te maken van eFax®.

Ook kun je ons verkoop team bellen +31 20 714 3585.

 Wat is het eFax® Plus?

Met eFax® Plus kun je:

 • Een lokaal, nationaal of gratis nummer kiezen.
 • Faxen versturen en ontvangen.
 • Dokumenten archiveren in de cloud gedurende de gehele tijd dat je een account bij ons hebt.
 • Onderteken je faxen vliegensvlug met de eFax® electronische handtekening.

Schrijf je nu in voor een eFax® Plus account.

 Waar kan ik de GRATIS eFax® app downloaden?

Onze GRATIS eFax® app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. Zoek in de Apple App Store of de Google Play Store naar "eFax®".

Download hier de gratis eFax® app voor iOS.

Download hier de gratis eFax® app voor Android.

 Kan iedereen me een fax sturen of moeten ze klant bij eFax® zijn?

Iedereen kan een fax naar je eFax® nummer sturen; vanaf een faxmachine of vanaf een ander eFax® nummer. Een eFax® nummer werkt precies hetzelfde als een normaal faxnummer; je klanten hoeven geen eFax® klanten te zijn.

Het enige verschil is dat je met eFax® tot wel € 500,= per jaar bespaart in vergelijking met een faxmachine en dat je faxen in je mailbox komen.

Neem nu een eFax® account en begin te besparen.

 Is mijn privacy gewaarborgd met eFax®?

Online faxen is veel veiliger dan een faxmachine op kantoor of een publiekelijke fax, waar veel mensen mee faxen. Met eFax® kun je je faxen privé bekijken op je mobiel, tablet of computer.

eFax® geavanceerde beveiliging
Je kunt ook gebruik maken van eFax® geavanceerde beveiliging. Wanneer je een fax ontvangt, zal eFax® je een emailbericht sturen dat een unieke url bevat. Klik op die url en je zult naar de login pagina van Mijn Account gaan middels een beveiligde SSL verbinding. Vervolgens log je in op je account en daar kun je je fax bekijken. Simpel, veilig en gemakkelijk.

LET OP: eFax® geavanceerde beveiligings technologie en encryptie zal je een maximale beveiliging geven voor je faxen; echter, je zult de fax niet in je email kunnen bekijken. In plaats daarvan zul je een notificatie krijgen in je mail dat je faxen ontvangen hebt. Om ze te kunnen bekijken dien je je echter in te loggen op je eFax® Mijn Account.

Begin nu veilig te faxen met eFax®.

Versturen en ontvangen van faxen

 Hoe verstuur ik een fax met eFax®?

Een fax versturen met eFax® is makkelijk! Kies uit de volgende mogelijkheden degene die het gemakkelijkste voor je is.
 
Online
Stuur een fax online in een paar seconden. Log eenvoudigweg in op je eFax® account online en volg de stappen hieronder:

 • Klik "Faxberichten Verzenden"
 • Voer de naam en het faxnummer in
 • Voeg de bestanden die je zou willen faxen als bijlage toe.
 • Press 'Verstuur Fax'


eFax® App
Download onze GRATIS eFax® app voor iOS of Android en verstuur je faxen waar en wanneer dan ook. Volg de stappen hieronder en begin te versturen in een paar seconden:

 • Open de eFax® app
 • Druk op "verstuur een fax"
 • Voer de naam en het faxnummer in
 • Voeg de bestanden die je zou willen faxen als bijlage toe.
 • Klik "verstuur"


Email
Faxen per email is zo gemakkelijk, volg gewoon de stappen hieronder:

 • Open een nieuwe email
 • In het "aan" veld voer je het faxnummer van de ontvanger in, gevolgd door @eFaxsend.com.
  Bijvoorbeeld: Om een fax naar het Nederlandse nummer +31 (0) 10 123456 te sturen, moet je [email protected] invullen.
 • Voeg de bestanden die je wilt faxen als bijlage aan de email toe
 • Als je een voorblad wilt, type je de text van dat voorblad in het gedeelte van de email waar je normaliter de eigenlijke brief schrijft (de body van de mail)
 • klik op "versturen"


Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Hoe weet ik wanneer iemand me een fax gestuurd heeft?

Wanneer je een fax ontvangt op je faxnummer, krijg je een emailbericht met een notificatie in je mailbox

 • Faxen zullen van dit email adres komen : [email protected]
 • Het onderwerp van de email zal zijn: "eFax® bericht van (fax nummer)"

Je kunt ook faxen op je mobiel of tablet ontvangen met onze GRATIS eFax® app voor iOS of Android.

Alle faxen die je verstuurd en ontvangen hebt, kun je ten allen tijde inzien in je eFax® online account. Verlies nooit meer een fax!


Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Hoe krijg ik toegang tot mijn faxen?

Om toegang tot je faxen, log je eenvoudig in op je eFax® online account. Al je faxen zullen hier gearchiveerd zijn voor de duur van je account.

Login op je eFax® online account.

Wist je dat we ook een GRATIS eFax® app voor de iOS of Android hebben? Met de eFax® app kun je je faxen op je mobiel of tablet ontvangen

 Hoe weet ik dat mijn faxen succesvol verstuurd zijn?

Elke keer wanneer je een fax verstuurd zul je een email ontvangen op je email adres ter bevestiging van de aflevering van de fax.

Je kunt de status van elke fax ook bekijken in je eFax® online account of in de GRATIS eFax® app.

Login op je eFax® online account.

 Naar welke landen kan ik faxen?

Zie hieronder voor een lijst van landen waar je faxen naar toe kunt sturen

LandLandnummer
Afghanistan93
Albanië355
Algerije213
Amerikaans-Samoa684
Andorra376
Angola244
Anguilla1-264
Antarctica672
Antigua1-268
Argentinië54
Armenië374
Aruba297
Ascension247
Australië61
Australische externe territoria672
Oostenrijk43
Azerbeidzjan994
Bahama's1-242
Bahrein973
Bangladesh880
Barbados1-246
Barbuda1-268
Wit-Rusland375
België32
Belize501
Benin229
Bermuda1-441
Bhutan975
Bolivia591
Bosnië en Herzegovina387
Botswana267
Brazilië55
Maagdeneilanden (Brits)1-284
Brunei Darussalam673
Bulgarije359
Burkina Faso226
Burundi257
Cambodja855
Kameroen237
Canada1
Kaapverdië238
Caymaneilanden1-345
Centraal-Afrikaanse Republiek236
Tsjaad235
Chathameilanden (Nieuw-Zeeland)64
Chili56
China (Volksrepubliek China)86
Christmaseiland53 (08 vanuit Australië)
Cocoseilanden (Keelingeilanden)61
Colombia57
Comoren269
Congo242
Democratische Republiek Congo (voormalig Zaïre)243
Cookeilanden682
Costa Rica506
Ivoorkust225
Kroatië385
Cuba53
Cuba (Guantanamo Bay)5399
Curaçao599
Cyprus357
Tsjechië420
Denemarken45
Diego Garcia246
Djibouti253
Dominica1-767
Dominicaanse Republiek1-809
Oost-Timor670
Paaseiland56
Ecuador593
Egypte20
El Salvador503
Equatoriaal-Guinea240
Eritrea291
Estland372
Ethiopië251
Falklandeilanden (Malvinas)500
Faeröer298
Fiji679
Finland358
Frankrijk33
Franse Antillen596
Frans-Guyana594
Frans-Polynesië689
Republiek Gabon241
Gambia220
Georgië995
Duitsland49
Ghana233
Gibraltar350
Griekenland30
Groenland299
Grenada1-473
Guadeloupe590
Guam1-671
Guantanamo Bay5399
Guatemala502
Guinee-Bissau245
Guinee224
Guyana592
Haïti509
Honduras504
Hongkong852
Hongarije36
IJsland354
India91
Indonesië62
Iran98
Irak964
Ierland353
Israël972
Italië39
Jamaica1-876
Japan81
Jordanië962
Kazachstan7
Kenia254
Kiribati686
Noord-Korea850
Zuid-Korea82
Koeweit965
Kirgizische Republiek996
Laos856
Letland371
Libanon961
Lesotho266
Liberia231
Libië218
Liechtenstein423
Litouwen370
Luxemburg352
Macau853
Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië389
Madagaskar261
Malawi265
Maleisië60
Maldiven960
Republiek Mali223
Malta356
Marshalleilanden692
Martinique596
Mauritanië222
Mauritius230
Mayotte269
Mexico52
Federale Staten van Micronesia691
Midway1-808
Moldavië373
Monaco377
Mongolië976
Montserrat1-664
Marokko212
Mozambique258
Myanmar95
Namibië264
Nauru674
Nepal977
Nederland31
Nederlandse Antillen599
Nevis1-869
Nieuw-Caledonië687
Nieuw-Zeeland64
Nicaragua505
Niger227
Nigeria234
Niue683
Norfolk672
Noordelijke Marianen (Saipan, Rota en Tinian)1-670
Noorwegen47
Oman968
Pakistan92
Palau680
Palestijnse gebieden970
Panama507
Papoea-Nieuw-Guinea675
Paraguay595
Peru51
Filippijnen63
Polen48
Portugal351
Puerto Rico1-787 of 1-939
Qatar974
Réunion262
Roemenië40
Rusland7
Republiek Rwanda250
Sint-Helena290
Saint Kitts en Nevis1-869
Saint Lucia1-758
Saint-Pierre en Miquelon508
Saint Vincent en de Grenadines1-784
San Marino378
São Tomé en Principe239
Saoedi-Arabië966
Senegal221
Servië en Montenegro381
Republiek der Seychellen248
Sierra Leone232
Singapore65
Slowaakse Republiek421
Slovenië386
Salomonseilanden677
Republiek Somalië252
Zuid-Afrika27
Spanje34
Sri Lanka94
Soedan249
Suriname597
Swaziland268
Zweden46
Zwitserland41
Syrië963
Taiwan886
Tadzjikistan992
Tanzania255
Thailand66
Republiek Togo228
Tokelau690
Tonga676
Trinidad en Tobago1-868
Tunesië216
Turkije90
Turkmenistan993
Turks- en Caicoseilanden1-649
Tuvalu688
Uganda256
Oekraïne380
Verenigde Arabische Emiraten971
Verenigd Koninkrijk44
Verenigde Staten van Amerika1
Maagdeneilanden (VS)1-340
Uruguay598
Oezbekistan998
Vanuatu678
Vaticaanstad39 en 379
Venezuela58
Vietnam84
Wake808
Wallis en Futuna681
Samoa685
Jemen967
Zambia260
Zanzibar255
Zimbabwe263
 

 Hoe kan iemand vanuit het buitenland me een fax sturen?

Je eFax® nummer werkt precies hetzelfde als een normaal faxnummer. Iedereen kan je een fax sturen, lokaal of internationaal. Zoals altijd zouden ze in dat geval de landcode van Nederland of België moeten toevoegen.

Bijvoorbeeld:

Als je een Nederlands nummer hebt: +31 (0) 10 123456, vult de verzender van de fax 3110123456 in
Als je een Belgisch nummer hebt: +32 (0) 3 123456, vult de verzender van de fax 323123456 in

Kies nu je lokale eFax® nummer uit

 Kan iedereen me een fax sturen of moeten ze klant bij eFax® zijn?

Iedereen kan een fax naar je eFax® nummer sturen; vanaf een faxmachine of vanaf een ander eFax® nummer. Een eFax® nummer werkt precies hetzelfde als een normaal faxnummer; je klanten hoeven geen eFax® klanten te zijn.

Het enige verschil is dat je met eFax® tot wel € 500,= per jaar bespaart in vergelijking met een faxmachine en dat je faxen in je mailbox komen.

Neem nu een eFax® account en begin te besparen.

 Hoe kan ik mijn elektronische handtekening aan een fax toevoegen?

Je hoeft nooit meer een document uit te printen, alleen maar om het te moeten ondertekenen. Je maakt eenvoudigweg een elektronische versie van je handtekening en slaat het op in je eFax® account. Je handtekening zal beschikbaar zijn waar en wanneer je maar wilt. Ontvang het dokument, onderteken het en stuur het retour.

Je kunt faxen digitaal ondertekenen vanuit je eFax® online account of met onze GRATIS eFax® app voor iOS of Android

Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Hoe verander ik het verzend- en ontvangst adres op mijn eFax® account?

Om het email adres/de email adressen in je eFax® account te veranderen, log je in op je eFax® online account en gaat naar de tab "Voorkeuren".

Login op je eFax® online account

Vergeet niet dat je tot maximaal 5 verzend en ontvangst adressen kunt hebben in je account.

eFax® Dokument Beheer

 Wat is eFax® Message Centre?

Het Message Centre is een online mailbox waar je een onbeperkte hoeveelheid documenten kunt opslaan, dokumenten digitaal kunt ondertekenen, grote bestanden kunt delen tot maximaal 3 GB en de zoek en fax functie kunt gebruiken. Het Message Centre bevindt zich in je online eFax® account.

Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Wat is eFax® Elektronische Handtekening?

Met eFax® Elektronische Handtekening zal de manier waarop je je dokumenten ondertekent veranderen. Je hoeft nooit meer een document uit te printen, alleen maar om het te moeten ondertekenen.

Je maakt eenvoudigweg een elektronische versie van je handtekening en slaat het op in je eFax® account. Je handtekening zal beschikbaar zijn waar en wanneer je maar wilt. Ontvang het dokument, onderteken het en stuur het retour. Zo eenvoudig werkt het.

 

Je kunt faxen digitaal ondertekenen vanuit je eFax® online account of met onze GRATIS eFax® app voor iOS of Android.

Schrijf je nu in voor een eFax® account en begin met het digitaal ondertekenen.

 Wat is eFax® Grote Bestanden?

Het delen van grote bestanden is een uniek onderdeel van eFax®. Dit staat je toe om grote bestanden tot wel 1GB te mailen zonder dat dit resulteert in geweigerde of geblokkeerde emails. Het delen van grote bestanden is een perfecte manier om grote bestanden als foto’s met een hoge resolutie, grote presentaties of zelfs video’s te versturen.

 


Schrijf je nu in voor een eFax® account en begin met het delen van grote bestanden.

 Wat is eFax® Cloud Opslag?

Met eFax® Cloud Oplsag zul je nooit meer een belangrijke fax verliezen.

Elke fax die je verstuurd of ontvangt zal worden opgeslagen in de cloud voor de duur van je abonnement. Samen zoek en fax zal het zoeken en archiveren van faxen nooit meer lastig zijn.

Schrijf je nu in voor een eFax® account.

 Wat is zoek en fax?

eFax® scant je faxen en identiteiten elke keer wanneer je een fax stuurt op bepaalde trefwoorden. Deze worden dan geïndexeerd en maken het mogelijk om te zoeken op trefwoorden. Daar hoef je verder zelf niks voor te doen. Je binnenkomende faxen worden eveneens automatisch geïndexeerd en je kunt er op zoeken binnen een paar minuten.

De volgende onderdelen van je faxen worden gescand en geïndexeerd:

 • De headers van je fax (aan, van, datum, onderwerp en het nummer van de verzender)
 • De bijlages van je faxen (voorblad en eigenlijk bericht)

Ook kun je je eigen tags en trefwoorden aan je faxen toevoegen om ze later makkelijker terug te vinden. Deze geïndexeerde trefwoorden zijn ook beschikbaar op onze GRATIS eFax® app.

 


Neem nu een eFax® account.

 Waar kan ik de GRATIS eFax® app downloaden?

Onze GRATIS eFax® app is verkrijgbaar voor zowel iOS als Android. Zoek in de Apple App Store of de Google Play Store naar “eFax®”.

Download hier de gratis eFax® app voor iOS.

Download hier de gratis eFax® app voor Android.

 Wat is de eFax® Microsoft Word app?

De eFax® Microsft Word app geeft je de vrijheid je zakelijke dokumenten te beheren en is een essetiëel stuk gereedschap voor elke professional. De eFax® Word app laat je gemakkelijk en comfortabel faxen versturen zonder Word te hoeven verlaten. Download eenvoudigweg de GRATIS eFax® app en fax het Word dokument dat je voor je hebt in één klap.

Niet langer aan hun kantoor printer gebonden, kunnen Word gebruikers hun belangrijke zakelijke faxen, zoals contracten die een overeenkomst afsluiten, bestellingen die zorgen dat de voorraad op peil blijft of rekeningen die betaling vereisen - en dat allemaal terwijl je onderweg bent. Waren deze aktiviteiten vroeger beperkt tot de tijd dat je op kantoor was en kantooruren - nu kun je dat 24 uur per dag doen.

 


Schrijf je nu in voor een eFax® account.

Account instellingen

 Hoe log ik in op mijn eFax® account?

Om in te loggen, moet je je eFax® login en de PIN-code in de daarvoor bestemde velden invullen. Je login is je eFax ® nummer in internationaal formaat.

Bijvoorbeeld:

Als je een Nederlands nummer hebt: +31 (0) 10 123456, vult de verzender van de fax 3110123456 in
Als je een Belgisch nummer hebt: +32 (0) 3 123456, vult de verzender van de fax 323123456 in

Login op je eFax® account.

Wist je dat we ook een GRATIS eFax® app voor de iOS of Android hebben?
Toegang tot je faxen, waar en wanneer dan ook!

Download hier de gratis eFax® app voor iOS.

Download hier de gratis eFax® app voor Android.

 Ik kan niet inloggen! Wat doe ik nu?

Om je eFax® login of je PIN-code te krijgen, ga je naar de login pagina en klik op de "Login Vergeten" of de "PIN-code Vergeten" tabs. Je login informatie zal je worden toegestuurd op het email adres dat we van je hebben.

Klik hier als je je eFax® Login of PIN-code vergeten bent.

 Hoe verander ik email adres(sen) in mijn eFax® account?

Om email adres(sen) te veranderen, ga je in je account naar de tab "voorkeuren".

Login op je eFax® online account.

Vergeet niet dat je tot maximaal 5 verzend en ontvangst adressen kunt hebben in je account.

 Hoe je PIN-code te veranderen?

Teneinde je persoonsgegevens te veranderen, log je in op je eFax® online account en ga je naar de "profiel"-tab.

Login op je eFax® online account.

 Hoe verander ik mijn betalingsgegevens?

Teneinde je betalingsgegevens te veranderen, log je in op je eFax® online account en ga je naar de "Facturerenl"-tab

Login op je eFax® online account.

Wist je dat we krediet kaart, incasso en bankoverschrijving aanbieden als betalingswijze?
Om je betalingsmethode te wijzigen, bel dan onze klantenservice 020 2620260.

 Hoeveel kost eFax®?

Voor slechts €15,00 per maand, kun je al je persoonlijke eFax® nummer èn het volledige pakket voor dokument beheer krijgen.

 

eFax® is gemakkelijk op te zetten en te gebruiken. Ik kon al binnen een paar minuten nadat
ik me aangemeld had faxen versturen en ontvangen! Daarbij komt ook nog dat het me
minder dan de helft van mijn vorige faxnummer kost.
Anya Curry, Ambidextrous Services

 

Met eFax® kon ik als eigenaar van een klein bedrijf de kosten beheersen en tegelijk mee
doen met de grote jongens.
Arthur Candler, AC Inc Fundings


Bekijk hier informatie over de prijzen en wat inclusief is in je pakket.

Wist je dat je zelfs nòg meer kunt besparen als je een jaarlijks abonnement neemt?
Bel voor meer informatie ons verkoop team +31 20 714 3585

 Hoeveel kost het om een fax met eFax® te versturen?

Kosten voor te verzenden faxen worden berekend aan de hand van de locatie van de ontvanger en de lengte van het dokument.

Klik hier voor een volledig overzicht van alle verzendtarieven van eFax®.

 Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Indien je je account wilt opzeggen, dien je onze klantenservice te bellen 020 262 7606.

LET OP: Je account blijt aktief tot het moment dat je aanvraag om op te zeggen is bevestigd.

Geen verplichting. Geen aansluitkosten. Geen risico. Start gratis proefperiode