De cloudfaxdienst voor slimme bedrijven

Verhoog de productiviteit. Lagere faxkosten. Verbeter de beveiliging en naleving.

Verzend en ontvang faxen via email

Vul hieronder uw gegevens in en één van onze accountmanagers neemt direct contact met u op.

*

We zullen de verstrekte gegevens gebruiken om contact met u op te nemen over onze diensten. U kunt u op elk gewenst moment afmelden. Zie ons privacybeleid en onze klantenovereenkomst voor meer informatie.

Met de eFax Corporate® cloudfaxdienst kunnen uw medewerkers faxen verzenden en ontvangen via e-mail, vanaf hun pc, laptop, smartphone of tablet. Het elimineert de noodzaak van dure faxservers en traditionele faxmachines, vervangt huidige apparatuur, software, benodigdheden, licenties en telecomkosten.

Naarmate uw bedrijf groeit, kunt u uw account opschalen, betaling naar gebruik, dus het is voor zowel kleine als grote organisaties ideaal.

eFax® is ’s werelds nummer 1 cloudfaxdienst en duizenden bedrijven in het VK vertrouwen op ons om hun meest gevoelige en belangrijke faxdocumenten te verzenden.

 

small business

Klein bedrijf

Stroomlijn uw fax-infrastructuur en -processen met eFax Corporate®. Naarmate uw bedrijf groeit, schaalt u uw account eenvoudig op.

medium business

Middelgroot bedrijf

eFax Corporate® kan u helpen om uw faxkosten te verlagen, de productiviteit te verhogen en te voldoen aan uw behoeften voor het naleven van de regelgeving.

enterprise

Groot bedrijf

Voor faxen in grote hoeveelheden is ons enterprise-kaliber, schaalbare en zeer veilige online faxservice het antwoord voor uw bedrijf.